Drejtues të Universitetit “Kadri Zeka” dhe të Departamentit të Gazetarisë bisedojnë për futjen në arsimin parauniversitar të edukimit medial
22 Shkurt, 2016 MË SHUMË
Në Universitetin “Kadri Zeka” u mbajt takimi informues për bursa në YCS Raundi X
22 Shkurt, 2016 MË SHUMË