Rektori Prof. Dr. Bajram Kosumi uron të gjithë shqiptarët për Festën e 28 Nëntorit
25 Nëntor, 2022 MË SHUMË
Universitetit Publik ”Kadri Zeka” në Gjilan ka shënuar 28 Nëntorin datën e krenarisë kombëtare
25 Nëntor, 2022 MË SHUMË
Njoftim për ditë pushimi
25 Nëntor, 2022 MË SHUMË
Zgjedhet Kryesuesi dhe Zëvendës Kryesuesi i Këshillit Drejtues në UKZ
25 Nëntor, 2022 MË SHUMË
Fatbardh Veseli do të jetë Guest Speaker në Universitetin Publik “Kadri Zeka”
25 Nëntor, 2022 MË SHUMË
Njoftim për regjistrimin e lëndëve në nivelin master për vitin akademik 2022/2023
25 Nëntor, 2022 MË SHUMË