Njoftim për studentët të cilët kanë bërë kërkesë dhe janë në pritje për të kaluar nga akreditimi i vjetër në akreditimin e ri
10 Dhjetor, 2018 MË SHUMË
Ftesë për pjesëmarrje në sesionin informues nga Zyra e Erasmus+ në Kosovë
10 Dhjetor, 2018 MË SHUMË
Regjistrimi i semestrit dimëror për vitin akademik 2018/2019 në nivelin master
10 Dhjetor, 2018 MË SHUMË
Portreti i atdhetarit Adem Demaçi punuar nga profesori i UKZ Ahmet Ibrahimi përdoret për pullën postare të Kosovës
10 Dhjetor, 2018 MË SHUMË