Rezultatet Preliminare të provimit pranues të studentëve për vitin akademik 2017/18 në Universitetin “Kadri Zeka”
24 Korrik, 2017 MË SHUMË
Rihapet SEMS per paraqitjen e punimit te Diplomes ne Fakultetin Ekonomik
24 Korrik, 2017 MË SHUMË
Departamenti i Demokratizimit  në OSBE ju fton për punë praktike
24 Korrik, 2017 MË SHUMË
Lista e kandidatëve sipas sallave dhe orës për provim pranues për vitin akademik 2017/2018 në Universitetin “Kadri Zeka”
24 Korrik, 2017 MË SHUMË
Konkurs për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve themelore – baçelor dhe master në vitin akademik 2017-2018
24 Korrik, 2017 MË SHUMË