Programi i Konferencës ndërkombëtare “Arsimi dhe kultura në shoqërinë bashkëkohore” që mbahet më 5-6 nëntor 2021 në Korçë
19 Tetor, 2021 MË SHUMË
Njoftim për fotografim për ID kartelë për studentët e nivelit Master të pranuar në vitin akademik 2021/2022
19 Tetor, 2021 MË SHUMË
UKZ dhe UNIVERSUM nënshkruajnë Memorandum Mirëkuptimi
19 Tetor, 2021 MË SHUMË
Konkurs plotësues për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve master për vitin akademik 2021/2022
19 Tetor, 2021 MË SHUMË
OSBE ju fton të merrni pjesë në Seminarin për Edukim Medial në Universitetin Publik “Kadri Zeka”
19 Tetor, 2021 MË SHUMË
Njoftim për studentët e pranuar në vitin akademik 2021/2022 në Universitetin Publik “Kadri Zeka” të cilët janë fotografuar për ID kartelë
19 Tetor, 2021 MË SHUMË