Ftesë/Në UKZ do të organizohet një takim bashkëbisedues me letrarin Bajram Kosumi
3 Qershor, 2024 MË SHUMË
UKZ pjesë e Forumit të 8-të të Rektorëve të Evropës Juglindore dhe Ballkanit Perëndimor
3 Qershor, 2024 MË SHUMË