Njoftim nga lënda: Menaxhimi i Riskut
3 Maj, 2018 MË SHUMË
UKZ dhe Gjykata Themelore në Gjilan shohim mundësitë e thellimit të bashkëpunimit
3 Maj, 2018 MË SHUMË
Fakulteti Ekonomik njofton maturantët rreth mundësive që ofron UKZ për studime
3 Maj, 2018 MË SHUMË
Njoftim/KDI organizon punëtorinë me temën ‘’Keqpërdorimet që (s)i shohim ‘’
3 Maj, 2018 MË SHUMË
Njoftim nga lëndët:Gjyqësi kushtetuese dhe e drejtë kushtetuese pozitive
3 Maj, 2018 MË SHUMË