Njoftim nga lënda: Menaxhimi i Riskut

3 Maj, 2018

Njoftim për studentët në Lëndën Menaxhimi i Riskut dhe Sigurimet, dy grupet

Për shkak të aktiviteteve promovuese të Fakultetit Ekonomik në Gjilan, Viti, Kamenicë, Preshevë e Bujanoc, ligjëratat e parapara për nesër 4 maj 2018 do të zhvendosen për orën 15:30.

Me respekt,

Dr. Gëzim Tosuni