Studentët e Universitetit “Kadri Zeka” do të digjitalizojnë shërbimet e Stacionit të Autobusëve dhe shkollave të mesme në Gjilan
13 Tetor, 2016 MË SHUMË
Informate mbi konferencat shkencore
13 Tetor, 2016 MË SHUMË
Lista e kandidatëve të cilët kanë parashtruar ankesa në Komisionin Qendror për pranim të studentëve të rinj, në afatin e dytë të shtatorit, për vitin akademik 2016-17
13 Tetor, 2016 MË SHUMË