Njoftim nga Prof. Dr. Dukagjin Leka
11 Korrik, 2019 MË SHUMË
Vazhdon të jetë i hapur konkursi për tu regjistruar në Universitetin “Kadri Zeka”
11 Korrik, 2019 MË SHUMË
ORARI I DIPLOMIMIT DHE KOMISIONET – AFATI I QERSHORIT 2019
11 Korrik, 2019 MË SHUMË