Njoftim / Shoqata për Trashëgimi dhe Krijimtari Kulturore e Luginës së Preshevës organizon konferencë shkencore
24 Maj, 2017 MË SHUMË
Universiteti “Kadri Zeka” në Gjilan ka shënuar 24 Majin Ditën e Pastrimit
24 Maj, 2017 MË SHUMË