Ftesë/FSHK i UKZ-së prezenton projektet në kuadër të 10 Vjetorit të Pavarësisë së Kosovës
12 Shkurt, 2018 MË SHUMË
UKZ, OAK dhe NCSC kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi
12 Shkurt, 2018 MË SHUMË