Njoftim për regjistrimin e semestrit dhe vendosjen e notave në SMU
5 Tetor, 2020 MË SHUMË
Rezultatet Preliminare të provimit pranues në Universitetin “Kadri Zeka” për vitin akademik 2020/2021
5 Tetor, 2020 MË SHUMË