Njoftim rreth transportit per DigiDay Conference 2019
29 Maj, 2019 MË SHUMË
Ftesë për pjesëmarrje në prezantimin e projektit “Parandalimi dhe mbrojtja nga dhuna në familje”
29 Maj, 2019 MË SHUMË
UKZ në bashkëpunim me ERASMUS organizojnë sesionin informues
29 Maj, 2019 MË SHUMË