KD mori vendim për shpalljen e konkursit për Rektor të Universitetit Publik “Kadri Zeka” në Gjilan
8 Qershor, 2023 MË SHUMË
UKZ nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Institutin për Shkencë dhe Teknologji “INSI”
8 Qershor, 2023 MË SHUMË