Parlamenti Studentor i UKZ-së organizoi ushtrime vullnetare për aplikuesit e rinj (maturantët)
19 Korrik, 2022 MË SHUMË
UKZ dhe Çukurova University nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi
19 Korrik, 2022 MË SHUMË