Njoftim/Lista me emrat e kandidatëve të cilët do t’i nënshtrohen provimit pranues në Universitetin Publik “Kadri Zeka”, për vitin akademik 2021/2022 në Afatin Plotësues
27 Shtator, 2021 MË SHUMË
VENDIM PËR ORGANIZIMIN E PROVIMIT PRANUES DHE PËR PROVIMET E AFATIT TË SHTATORIT
27 Shtator, 2021 MË SHUMË
NJOFTIM PËR MBAJTJEN E PROVIMIT PRANUES TË KONKURSIT PLOTËSUES TË STUDIMEVE THEMELORE BACHELOR PË VITIN AKADEMIK 2021/2022
27 Shtator, 2021 MË SHUMË
Njoftim nga lënda: Gjuhë Gjermane I
27 Shtator, 2021 MË SHUMË
Drejtues të UKZ janë takuar me drejtues të PH Zug në Zvicër
27 Shtator, 2021 MË SHUMË