Është mbajtur konferenca shkencore ndërkombëtare “Marrëdhëniet e popullit shqiptar me Austro-Hungarinë nga shekullit XIX e deri në ditët tona”
9 Shtator, 2016 MË SHUMË
Urimi i Rektorit Bajram Kosumi për Festën e Kurban Bajramit
9 Shtator, 2016 MË SHUMË
Njoftim
9 Shtator, 2016 MË SHUMË
Rektori i Universitetit “Kadri Zeka”  ka pritur në një takim kryetarin e Këshillit Kombëtar Shqiptar dhe kryetarin e komunës së Bujanocit
9 Shtator, 2016 MË SHUMË
Universiteti “Kadri Zeka” po ndërkombëtarizohet çdo ditë e më shumë
9 Shtator, 2016 MË SHUMË