Njoftim nga Asistenti Flokart Aliu
6 Nëntor, 2019 MË SHUMË
Ftesë/Prezantimi i projektit “Up to Youth” nga USAID
6 Nëntor, 2019 MË SHUMË
Rezultatet Përfundimtare të provimit pranues në Programin master Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike në Universitetin Publik “Kadri Zeka” në vitin akademik 2019/2020
6 Nëntor, 2019 MË SHUMË
Fjala e Rektorit Prof. Asoc. Dr. Bajram Kosumi në Ceremoninë e Diplomimit të Studentëve
6 Nëntor, 2019 MË SHUMË