Ftesë/Prezantimi i projektit “Up to Youth” nga USAID

6 Nëntor, 2019

Të dashur studentë,

Ju njoftojmë se të enjten, më 07.11.2019, në ora 11:00 në sallën A34,  do të bëhet prezantimi i projektit “Up to Youth”.

Ju ftojmë të merrni pjesë në këtë organizim që është projekt i USAID-it dhe  i cili ka të bëjë kryesisht me organizimin e trajnimeve për Komunën e Vitisë, Kaçanikut dhe Hanit të Elezit.

 

Ju mirëpresim!