Bashkohuni me ne në Konferencën e Tretë Vjetore UKZ AC 2024 “Trendet dhe sfidat në zhvillimin e shoqërisë bashkëkohore”
7 Qershor, 2024 MË SHUMË
Në UKZ mbajt sesion informues për mundësitë e subvencionimit të bizneseve Start-up
7 Qershor, 2024 MË SHUMË