Bashkohuni me ne në Konferencën e Tretë Vjetore UKZ AC 2024 “Trendet dhe sfidat në zhvillimin e shoqërisë bashkëkohore”

7 Qershor, 2024

Universiteti Publik “Kadri Zeka” në Gjilan ka kënaqësinë të ju ftojë në organizimin e Konferencës së Tretë Vjetore UKZ AC 2024, me temë: “Trendet dhe sfidat në zhvillimin e shoqërisë bashkëkohore”. Konferenca do të mbahet më datat 13–14 qershor 2024 në Kampusin Universitar.

Konferenca UKZ AC 2024 ofron mundësinë për pjesëmarrje me prezantime të rezultateve të hulumtimit në një nga 5 seksionet e saj:

 Përshkrimi i Konferencës

Kjo konferencë dyditore shërben si një vend takimi dhe platformë për studiues, mësues edukatorë dhe politikëbërës nga rajoni dhe e gjithë bota. Ajo kombinon shënimet kryesore frymëzuese dhe një shumëllojshmëri të gjerë të punimeve mbi kërkimin dhe praktikën në fusha të ndryshme, duke përfshirë informatikën, matematikën, arsimin, drejtësinë dhe ekonominë. Pjesëmarrësit do të kenë mundësinë të marrin pjesë në sesione aktive pune në një atmosferë stimuluese dhe miqësore.

 Qëllimi i Konferencës

Konferenca synon të:

  • Nxisë diskutime mbi trendet dhe sfidat e zhvillimit të shoqërisë bashkëkohore.
  • Ofron një platformë për prezantimin e hulumtimeve dhe praktikave më të mira në fusha të ndryshme.
  • Forcojë rrjetëzimin dhe bashkëpunimin mes profesionistëve të ndryshëm nga rajoni dhe bota.

 Për më shumë informacione

Për më shumë detaje mbi konferencën, regjistrimin dhe dorëzimin e abstrakteve, ju lutemi vizitoni faqen tonë zyrtare www.ukzconference2024.com ose kontaktoni në email: [email protected].

Ju mirëpresim të gjithëve për të ndarë dijet dhe eksperiencat tuaja në këtë ngjarje të rëndësishme shkencore dhe profesionale!