Reagim i Këshillit Drejtues të UKZ-së për rangimin e Universiteteve dhe Kolegjeve të Kosovës në Webometrics
16 Dhjetor, 2019 MË SHUMË
Universiteti “Kadri Zeka” dhe Kolegji Universum organizojnë konferencë për projektin e-VIVA
16 Dhjetor, 2019 MË SHUMË