Reagim i Këshillit Drejtues të UKZ-së për rangimin e Universiteteve dhe Kolegjeve të Kosovës në Webometrics

16 Dhjetor, 2019

Organizata spanjolle për kërkime shkencore Webometrics, e cila është e lidhur me Ministrinë spanjolle të Arsimit, që prioritet të punës së saj ka rangimin e universiteteve, universitet dhe kolegjet e Kosovës i trajton si institucione shkencore të Serbisë, duke i futur nën ikonën që mban flamurin e Serbisë.

Lidhur me këtë ka reaguar Këshilli Drejtues i Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan.

Reagim i Keshillit Drejtues të UKZ-së