Konferenca UKZ AC 2024 ka vazhduar punimet e saj në ditën e dytë dhe është përmbyllur me sukses
14 Qershor, 2024 MË SHUMË
Njoftim për ditë pushimi
14 Qershor, 2024 MË SHUMË