Në UKZ po qëndronë në vizitë zyrtare një delegacion nga Universiteti PH Zug Zvicër
5 Shtator, 2022 MË SHUMË
Vazhdohet Afati i paraqitjes së provimeve në nivelin bachelor dhe master – Afati i Shtatorit 2021/2022
5 Shtator, 2022 MË SHUMË
FTESË / THIRRJE PUBLIKE PËR PARAQITJEN E NOMINIMEVE PËR DY (2) GJYQTARË NË GJYKATËN KUSHTETUESE TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS
5 Shtator, 2022 MË SHUMË
Raporti i komisionit recensues në Fakultetin Juridik
5 Shtator, 2022 MË SHUMË
Raporti i komisionit për stafin e angazhuar në Fakultetin Ekonomik në vitin akademik 2022/2023
5 Shtator, 2022 MË SHUMË
Buletin nr. 14 – Fakulteti Ekonomik
5 Shtator, 2022 MË SHUMË