Një delegacion nga Iowa e ShBA-së ka vizituar UKZ-në
10 Maj, 2018 MË SHUMË
Njoftim për provim në lëndën “Informatika e biznesit”
10 Maj, 2018 MË SHUMË
Universiteti ”Kadri Zeka” prezenton aktivitetet në kuadër të projektit Erasmnus Mundus GreenTechWB, në Podgoricë
10 Maj, 2018 MË SHUMË
Njoftim për lëndën Menaxhim i Riskut dhe Sigurimet
10 Maj, 2018 MË SHUMË