Njoftim për provim në lëndën “Informatika e biznesit”

10 Maj, 2018

Lajmërohen studentët e fakultetit ekonomik departamentet MNXHI (Menaxhment dhe Informatikë) dhe MKT (Marketing) se provimi me gojë nga lënda Informatika e biznesit mbahet ditën e premte datë 11.05.2018 duke filluar nga ora 10:30 në hapsirat e FSHK-së.

 

Shënim:

Luten studentët të presin nga ora e caktuar gjersa të paraqitet profesori në hapsirat e fakultetit!

Përndryshe, konsiderohet se provimit me gojë nuk iu jeni nënshtruar!

 

10.05.2018, ora 11:30                                         Prof. Ass. Dr. Ragmi  MUSTAFA