U nënshkrua marrëveshje bashkëpunimi mes Universitetit “Kadri Zeka” dhe Këshillit Kombëtar Shqiptar
24 Prill, 2017 MË SHUMË
Studentët e Fakultetit të Edukimit kanë prezantuar hulumtimin”Pandershmëria Akademike – Kopjimi”
24 Prill, 2017 MË SHUMË
AVOKATI I POPULLIT MBAJTI LIGJERATË NË UNIVERSITETIN “KADRI ZEKA”
24 Prill, 2017 MË SHUMË