Në 32 vjetorin e renjës nderohen heronjtë e Kombit Rexhep Mala e Nuhi Berisha
11 Janar, 2016 MË SHUMË
Rektori i Universitetit “Kadri Zeka”, ka pritur në një takim rektorin e Universitetit për Biznes dhe Teknologji
11 Janar, 2016 MË SHUMË