Njoftim për fotografim për ID kartelë për studentët e nivelit Bachelor të pranuar në vitin akademik 2022/2023
29 Korrik, 2022 MË SHUMË
Rektori Kosumi: Universiteti është bërthama e zhvillimit ekonomik
29 Korrik, 2022 MË SHUMË
Rezultatet Përfundimtare të provimit pranues, Afati i parë në Universitetin Publik “Kadri Zeka” në nivelin Baçelor për vitin akademik 2022/2023
29 Korrik, 2022 MË SHUMË
Vendim për shfrytëzimin e pushimit vjetor për personelin akademik dhe administrativ për vitin 2022
29 Korrik, 2022 MË SHUMË