Rezultatet Përfundimtare të provimit pranues, Afati i parë në Universitetin Publik “Kadri Zeka” në nivelin Baçelor për vitin akademik 2022/2023

29 Korrik, 2022

Rezultatet Përfundimtare të provimit pranues në Universitetin Publik“Kadri Zeka”- Afati i parë pranues për vitin akademik 2022/2023 në nivelin Baçelor.

 

 

Studentë të rinj, suksese në studime!

 

 

Rezultatet Perfundimtare - Afati i pare pranues - Arsimi Fillor

Shkarko

Rezultatet Perfundimtare - Afati i pare pranues - Arsimi Parashkollor

Shkarko

Rezultatet Perfundimtare- Afati i pare pranues - Fakulteti Juridik

Shkarko

Rezultatet Përfundimtare - Afati i pare pranues - Financë dhe Kontabilitet i Aplikuar

Shkarko

Rezultatet Perfundimtare- Afati i pare pranues - Menaxhment dhe Ndërmarrësi

Shkarko

Rezultatet Përfundimtare - Afati i pare pranues - Shkenca Kompjuterike

Shkarko