Informatë për programet Fulbright të hapura për aplikim për vitin akademik 2022-2023
9 Korrik, 2021 MË SHUMË
Thirrje për Info-Session – Programi i Granteve të Përputhshme/ 13 Korrik//10:00h-11:00// Oda e Afarizmit të Kosovës
9 Korrik, 2021 MË SHUMË
Hapet thirrja për aplikim dhe do të mbahet sesion informues për “The University Support Grants Program”
9 Korrik, 2021 MË SHUMË
MAShTI emëron anëtarët e rinj të Këshillit Drejtues të UKZ-së
9 Korrik, 2021 MË SHUMË