UKZ me platformë të re për menaxhimin e universitetit
8 Maj, 2018 MË SHUMË
Ftesë për pjesëmarrje në seminarin “Transformimi i Universiteteve nëpërmjet Digjitalizimit dhe aplikimit të metodave të duhura”
8 Maj, 2018 MË SHUMË
Njoftim – Ditë pushimi; E mërkurë, 9 maj 2018 – Dita e Evropës
8 Maj, 2018 MË SHUMË
Projektet ndërkombëtare, mundësojnë bashkëpunimin rajonal të Univerziteteve të Podgoricës dhe Universitetit ”Kadri Zeka”
8 Maj, 2018 MË SHUMË