Njoftim – Ditë pushimi; E mërkurë, 9 maj 2018 – Dita e Evropës

8 Maj, 2018

Të nderuar staf akademik dhe administrativ, studentë të Universitetit Publik “Kadri Zeka” në Gjilan. Duke u bazuar në Ligjin nr. 03/L-64, për Festat Zyrtare të Republikës së Kosovës ju njoftojmë se  për nderë të festave zyrtare, për nëpunësit e shërbimit civil do të jetë ditë pushimi:

E mërkurë, 9 maj 2018 – Dita e Evropës.