Rregulloren per Zgjedhjet Studentore
31 Dhjetor, 2018 MË SHUMË
Në Universitetin “Kadri Zeka” është prezantuar projekti “Personat pa shtetësi dhe ndikimi i tyre në universitet”
31 Dhjetor, 2018 MË SHUMË