Njoftim – E drejte Biznesore
17 Nëntor, 2017 MË SHUMË
Njoftim për studentët e programit master Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike
17 Nëntor, 2017 MË SHUMË
Në kuadër të Festave të Nëntorit UKZ ka organizuar promovimin e librit dhe filmit dokumentar për Aleksandër Moisiun
17 Nëntor, 2017 MË SHUMË
Njoftim per studentet e transferuar ne Universitetin “Kadri Zeka” ne Fakultetin e Edukimit
17 Nëntor, 2017 MË SHUMË
Mirë se vini në hapjen solemne të programeve master
17 Nëntor, 2017 MË SHUMË