Në Universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan u  përurua vepra “Presheva, Bujanoci dhe Medvegja – dje, sot dhe nesër”
7 Maj, 2015 MË SHUMË
Rezultatet preliminare të Zgjedhjeve Studentore 2015 në Universitetin “Kadri Zeka”
7 Maj, 2015 MË SHUMË