Ambasada e Francës hap konkurs për takimin e frankofonëve të rinj LabCitoyen 2019
12 Shkurt, 2019 MË SHUMË
Thirrje për pjesëmarrje në Kongresin Botëror Turk Ndërkombëtar mbi Shkencën dhe Inxhinierinë
12 Shkurt, 2019 MË SHUMË