Mbahen takimet me ekspertë ndërkombëtarë për ri-akreditimin dhe akreditimin e programeve në UKZ
12 Mars, 2021 MË SHUMË
Thirrje për aplikime nën ICM NOVA 2020
12 Mars, 2021 MË SHUMË
Ftesë për pjesëmarrje në Konferencën GEOLINKS/17-18 maj 2021
12 Mars, 2021 MË SHUMË
FTESË – Thirrja e Dytë për Abstrakte 2021 / Konferenca Ndërkombëtare e Kosovës për Kërkime Arsimore – KICER 2021
12 Mars, 2021 MË SHUMË
Orari i Diplomimit Janar 2020/2021
12 Mars, 2021 MË SHUMË