Universiteti “Kadri Zeka” ka mirëpritur në një vizitë pune një ekipi të Shkollës së Lartë Pedagogjike nga qyteti Zug i Zvicrës
12 Maj, 2016 MË SHUMË
Universiteti “Kadri Zeka” në Gjilan, tempull i dijes në rajonin e Anamoravës dhe më gjerë – Kronikë e përgatitur nga ‎PlusTelevizion‬
12 Maj, 2016 MË SHUMË
Presidenti Hashim Thaçi ka vlerësuar përparimet e Universitetit “Kadri Zeka”
12 Maj, 2016 MË SHUMË