Fakulteti i Edukimit organizoi tryezë diskutimi nga fusha e kulturës dhe letërsisë
7 Mars, 2023 MË SHUMË
The symposium Pedagogical practice in teacher training programs: Challenges and Perspectives within the QATEK project was held
7 Mars, 2023 MË SHUMË
Ndahet çmimi më i mirë për ese dhe poezi në shënim të vitit jubilar të UKZ-së
7 Mars, 2023 MË SHUMË
Ekspozita personale e profesorit Ahmet Ibrahimi frymon atdhetarisht
7 Mars, 2023 MË SHUMË
Studentët kanë organizuar turnir në futboll në kuadër të 10-vjetorit të UKZ-së
7 Mars, 2023 MË SHUMË
Zgjatet afati për regjistrimin e lëndëve dhe regjistrimin e semestrit Veror për vitin akademik 2022/2023
7 Mars, 2023 MË SHUMË
Urimi i rektorit Bajram Kosumi për 7 Marsin – Ditën e Mësuesit
7 Mars, 2023 MË SHUMË