UKZ dhe Universitetin Teknik i Sofjes nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi
29 Shtator, 2021 MË SHUMË
Njoftim për studentët e transferuar nga Universitetet tjera (IAL) në Universitetin Publik “Kadri Zeka” në vitin akademik 2021/2022 – semestri dimëror që nuk janë fotografuar për ID-kartelë
29 Shtator, 2021 MË SHUMË
Filloi mbajtja e provimeve pranues të konkursit plotësuese për vitin akademik 2021/2022
29 Shtator, 2021 MË SHUMË