Bajram Kosumi zgjidhet rektor i Universitetit të Gjilanit “Kadri Zeka”
18 Shtator, 2015 MË SHUMË
Lista e kandidatëve sipas sallave dhe orës për provim pranues-Afati plotësues (Shtator)
18 Shtator, 2015 MË SHUMË
U.d. Rektori i UKZ-së priti në takim KFOR-in Turk
18 Shtator, 2015 MË SHUMË
Universiteti “Kadri Zeka” në Gjilan mbylli konkursin e dytë plotësues për pranimin e studentëve të rinj
18 Shtator, 2015 MË SHUMË
Orari i detajuar për provimin pranues me datë 19.09.2015
18 Shtator, 2015 MË SHUMË