Njoftim për intervistim të kandidatëve për angazhim në Fakultetin Juridik – nga fusha ndërkombëtare
29 Janar, 2024 MË SHUMË
Ftesë për pjesëmarrje në eventin “Gratë Ndërmarrëse-Biseda frymëzuese dhe mundësi rrjetëzimi”
29 Janar, 2024 MË SHUMË