Mundësi për punë praktike në BKT
1 Qershor, 2022 MË SHUMË
Studentët e Universitetit Publik “Kadri Zeka” shënojnë 1 Qershorin Ditën e Fëmijëve
1 Qershor, 2022 MË SHUMË
Njoftim për regjistrimin e lëndëve dhe regjistrimi i semestrit veror në nivelin bachelor dhe master për vitin akademik 2021/2022
1 Qershor, 2022 MË SHUMË
Afati i paraqitjes së provimeve në nivelin master–Juridiko Penal &QLSHD-Afati i Qershorit 2021/2022
1 Qershor, 2022 MË SHUMË
Afati i paraqitjes së provimeve në nivelin bachelor – Afati i Qershorit 2021/2022
1 Qershor, 2022 MË SHUMË
Akademia e Shkencave të Shqipërisë ka dhuruar libra për Bibliotekën Universitare të UKZ-së
1 Qershor, 2022 MË SHUMË