Njoftim për regjistrimin e lëndëve dhe regjistrimi i semestrit veror në nivelin bachelor dhe master për vitin akademik 2021/2022

1 Qershor, 2022

Njoftohen studentët e niveleve të studimit Bachelor dhe Master se afati për regjistrimin e lëndëve dhe regjistrimi i semestrit veror, për vitin akademik 2021/2022 do të jetë i hapur nga data 01.06.2022 deri më datë 11.06.2022.

Suksese të gjithë studentëve!