Thirrje për aplikim të stafit akademik të UKZ-së për mbështetje financiare të publikimeve shkencore 2022
2 Dhjetor, 2022 MË SHUMË
Ftesë për pjesëmarrje – Dita kryesore Informuese për aplikime në kuadër të programit Erasmus+ për thirrjen e vitit 2023
2 Dhjetor, 2022 MË SHUMË
Fatbardh Veseli ka mbajtur ligjëratë para studentëve të UKZ-së për privatësinë dhe sigurinë kibernetike
2 Dhjetor, 2022 MË SHUMË