U mbajtën takimet me ekspertët ndërkombëtarë për riakreditim të programeve master E- Qeverisja dhe SKIA
24 Prill, 2024 MË SHUMË
Studentët e UKZ-së pjesëmarrës të programit Young Innovators 2024 i ka vizituar Rektori Dërmaku
24 Prill, 2024 MË SHUMË