Lukas Madl Doctor Honoris Causa i UKZ-së mbajti ligjëratë me temën “Kosova dhe Bashkimi Evropian – Sfidat dhe e ardhmja”
19 Maj, 2023 MË SHUMË
Rezultatet për zgjedhjet e Dekanëve në UKZ
19 Maj, 2023 MË SHUMË